Jinis-jinis Bollards

Jinis-jinis Bollards

Jinis-jinis Bollards sing Bener

Hot

Friday, January 5, 2018

Jinis-jinis Bollards sing Bener

January 05, 2018 1

Ruang spasi nemu akeh banget, lan proprietorship otomatis ing dhuwur. Iki bisa nyebabake ketegangan ing babagan pondasi sing njupuk akun pembalap otomatis lan wong sing mlaku. Wis dadi penting kanggo njupuk langkah kanggo nggedhekake kesejahteraan nalika bebarengan tetep aman. Akeh pengawas properti saiki kepincut babagan bollards sing bisa kasebut ing loro bagéan kasebut. Ing kasus apa wae, sifat statis lan tanpa tegangan bollard standar ora bisa ditrapake manawa properti lan tamu sampeyan duwe barang sing beda-beda ing kahanan sing beda.

Nggunakke Bollards Pindai:

Jawaban sing bisa ditrapake kanggo alamat akeh masalah sing bisa muncul ing situs sing rame yaiku bollards baja sing bisa dicopot. Nggunakke gadget iki ngijini sampeyan duwe kabeh kesejahteraan lan keamanan sing mbutuhake nyiyapake nalika dibutuhake. Luwih kaya bollard iki cukup cekap kanggo ngadhepi manèh kacepetan kendaraan, uga bisa uga diarani hues lan uga nduweni warna sing bisa ditemtokake kanggo nggunakke wektu sore lan ing kondisi cahya sing kurang, Nanging, nalika sampeyan kudu menehi akses menyang wilayah tartamtu utawa ngowahi dalan kegiatan stream sampeyan bisa nindakake sing èfèktif. Ana telung prinsip strategi sing digunakake kanggo ngusir bollards ing kasempatan mati sing ora dibutuhake.

1. Ing Blockard Padlock Hinged:

Iki minangka bollard paling angel sing bisa digunakke, iku duweni pivot ing pangkalan lan tingkat runtuh nalika ora digunakake. Yen ditegor utawa runtuh, diamanake kanthi kunci. Bollard wis dipasang, lan apa wae, nanging angel dituduhake kanggo kabeh maksud lan panggonan apa waé. Sanadyan, sithik lemah ing cahya saka kanyatan yen permukaan sing dipasang, kunci kualitas sing luwih miskin bisa diusir, lan bollard isih diadegake nalika ora dipigunakaké, dadi peril sing bisa dimangerteni.

2. Attachment Mounted Bollards:

Bollard iki rada luwih larang amarga dipasang ing kantong sing diselehake ing lemah. Panutup ing kantong lampiran nyimpen bumi sing nyelupake saka bebaya nalika efek langsung kedadeyan. Nyetel bollard lan ngevakuasi iku prasaja lan framework ngunci tombol digunakke kanggo ngamanake pengaturan bollard. Tindak tutur asli sing asli kanggo kerangka iki yaiku mbutuhake buruh kanggo nyelehake lan mungkasi bollard sacara fisik.

Bollards:

Iki minangka jawaban definitif kanggo sawetara individu. Bollard dipasang ing posisi sepisanan, nanging bisa digedhekake utawa diturunake sacara elektronik. Iki digunakake minangka meksa meksa utawa kerangka listrik, lan minangka cara banget efektif kanggo ngganti spasi ing wektu sing ringkih. Iku pilihan liyane sing larang regane, nanging mbutuhake kurang tenaga kanggo dimanfaatake.

Yen sampeyan lagi sibuk karo item bollards lan piranti keamanan liyane, hubungi kita. Kita duwe macem-macem pilihan keamanan lan kesejahteraan diakses. Sebagian gedhe saka peralatan kita sing apik kanggo model Australia. Ing kasempatan sing sampeyan pengin luwih akeh data, kita bakal bungah njawab pitakonan sampeyan.
Read More